Discover Scuba Siving Experience Introductotie

Discover Scuba Diving Experience – Probeer op zee .

Een dag duik avontuut voor niet-duikers

Hebt u zich ooit afgevraagd hoe het is om onderwater te ademen?Of gewichtloos zijn? Hebt u altijd al duikervaring willen hebben? Dit is u kans!

Het PADI duik ervaring programma bij Blue Bottom Diving Tenerife laat de niet duiker de sensatie en het avontuur van het duiken ervaren onder toezicht van een PADI Instructeur in ideale omstandigheden. U bent geïnteresseerd, maar bent niet helemaal zeker om een cursus te doen, het Discover Scuba Diving programma zal u laten zien of het bevalt. Tijdens de Discover Scuba Diving ervaart en leert u hoe u een duikuitrusting moet gebruiken in ondiep water en krijgt u een snelle en makkelijke introductie tot wat er nodig is om de onderwaterwereld te verkennen. Er is niets zoals onder water ademen voor de eerste keer. Het is een beetje wennen, maar na een paar minuten, beseffen de deelnemers hoe eenvoudig het duiken is.

SU wordt begeleid door een aantal basisprincipes onder de directe supervisie van een Blue Bottom Diving instructeur. duiken in de zee U hebt een maximale diepte van 12 meter! Het is gemakkelijk en leuk. Tijdens de duik in de zee zullen we de mogelijkheid hebben om veel onderwater levende dieren, en zelfs grote groene schildpadden te zien.

Dus als u een niet duiker bent en wil graag duiken boek nu!

  • Leer gewichtloos en moeiteloos zwemmen
  • Oefen hoe om te ontspannen en te genieten van ademen onder water
  • Discover Scuba Diving is een geweldige manier om een voordeel te krijgen voor u Open Water Diver brevet. Dit komt omdat de vaardigheden en ervaring die u tijdens u duik u van dienst zijn bij uw Open Water Diver brevet.

Curso Bautismo
Curos de iniciación Bautismo bucear

Alle apparatuur die u nodig hebt is inbegrepen in een Discover Scuba Diving ervaring met Blue Bottom Diving Tenerife. We zullen gebruik maken van de duikuitrusting zoals een masker, snorkel, vinnen, een stabjack, duikfles, een onderwaterautomaat om te ademen en apparatuur om de lucht te controleren. Alles is inbegrepen.
We hebben ook een specifieke duik verzekering voor deze activiteit.
U moet mee brengen ... Alleen de wil om te duiken en zwemkleding, handdoek.

Vereisten voor het Discover Scuba Diving programma

  • Minimaal 10 jaar of meer
  • Weten van basis zwemtechnieken
  • Gezond zijn en invullen van een medisch formulier.
  • Duur 4 tot 5 uur. Afhankelijk van de groepsgrootte.