PADI-cursus digitale onderwaterfotografie in Tenerife

Het is een gezegde dat een foto meer dan 1000 woorden waard is. Meestal krijgt een onderwatervisioen een enkel woord dat het beschrijft: "WOW!" Ik werd een duiker, want ik wilde om foto's te maken onder water en op de Specialty cursus onderwater digitale fotografie, geven wij u de tools om de slag te gaan op uw manier om de verbazingwekkende en suggestieve beelden die u ziet in tijdschriften en boeken te krijgen.

De specialiteit van Onderwater digitale fotografie is een tweedaagse cursus dat zal je leren hoe je een digitale camera te behandelen in het water, zoals de voorbereiding van de zaak, het leren over balans Witten, oefen de speciale vaardigheden die fotografen nodig hebben op het fragiele watermilieu en hoe je prachtige eersteklasfoto's kunt maken. We zullen de oefeningen op zee uitvoeren en we zullen de beelden bekijken die tijdens de cursus zijn genomen. Dit is een interactief systeem en een praktisch programma waarmee je je foto's beter dan ooit kunt maken.

cursus fotografie onder de zee

Vereisten

worden gecertificeerd als PADI Open Water Diver, PADI Junior Open Water Diver, hebben een brevet van een andere organisatie duiken of zijn een praktiserende snorkel (duiker met buis) .
Minimumleeftijd: duikers met tube - Geen. Divers - 10 jaar oud

Doelstellingen

De basisprincipes van digitale camera's, camera typen, onderwater-systemen en het beheer van digitale beeldbestanden. We gaan ook een hands-on sessie doen om een ​​camera klaar te maken voor gebruik onderwater.

We zullen werken aan drijfvermogen en schade aan ecologisch gevoelige gebieden voorkomen. Oefen foto-opnametechnieken voor onmiddellijke verbetering in afbeeldingen

Inclusief

  • PADI-handleiding voor onderwaterfotografie
  • PADI-witbalansbord
  • Twee duiken in de zee
  • Speciale PADI-certificeringskaart
  • Verhuur van de benodigde duikuitrusting en camera

cURSUS begint nu