PADI Wrakduiken in Tenerife

Ben je benieuwd naar de schepen die zijn opgeëist door de zee? Bent u geintereseerd in geschiedenis, een fotograaf, of op zoek naar sensatie?

De wrakduiken betekent verschillende dingen voor verschillende duikers. Sommige worden aangetrokken door het mysterie van het wrak. Waar komt het vandaan? Wat droeg en wat gebeurde er? Voor anderen het wrak is een kunstmatig rif met allerlei leven dat zich richt op deze overblijfselen tot zinken gebracht door de mens. Anemonen op de romp en leuningen. Scholen vis. Predators op de loer in de schaduwen op hun kans om de kwetsbare lichamen aan te vallen.

Al enige duikers duiken langs de buitenste oppervlakken, door de overblijfselen en genieten van het leven, dat ze het noemen, is een prachtige duikervaring . Voor anderen, echter, is het avontuur krijgen in wrakken. Verkenning van het gezonken schip van binnen!

Curso de Fotografia bajo el mar

Het invoeren van een gezonken schip is zich in een surrealistische sfeer. Een trap leidt naar de zijkant, het kijken naar de patrijspoorten op de achtergrond, kluisjes plotseling veranderd in doodlopende waar schotten zijn ingestort. U wordt in een plaats waar beneden is boven, links is rechts en je reel wordt je beste vriend. Bij binnenkomst van de structuur, de adrenaline kicks in, de hartslag toeneemt, worden je zintuigen geconcentreerd

De uitdagingen van de penetratie in het wrak van boten zijn vrij duidelijk. Becoming een gecertificeerde duiker Wrak helpt om u uit te rusten met de tools om veilig en spannend avontuur te maken. Leer de vaardigheden die nodig zijn om te gaan met de unieke sfeer in een wrak. Uw instructeur zal u begeleiden in het juiste gebruik van apparatuur en procedures, alsmede hoe te plannen en organiseren een duik naar een scheepswrak. Tijdens de zitting van theorie en vier open water duiken met een instructeur, ontwikkel je de vaardigheden van scheepswrakken milieu en het verhogen van uw bewustzijn van de historische waarde van wrakken, alsmede sociale en juridische problemen rond het wrak.

De certificatie PADI Wreck Diver vertrouwd duikers met de vaardigheden, kennis, planning, organisatie, procedures, technieken, problemen, gevaren en het plezier van wrakduiken. De mysteries af te wachten.


Vereisten:

  • Adventure Diver Certification
  • Minimum leeftijd: 15 jaar oud
  • Actueel logboek

Vereist Materiaal: Reels, lichten en whiteboards.

Inclusief:

  • Klassen en video sessies
  • PADI Wreck Diver Manual
  • 4 duiken met instructeur
  • PADI Wreck Diver brevet
  • Verhuur van duikmateriaal (met haspel en zaklampen)
  • Kortingen op aankopen uit de winkel

DE CURSUS BEGINT NU