PADI-zoek- en herstelcursus op Tenerife

Het was een goede duik met regelmatig zicht. Jij en je partner zwemmen richting de boot wanneer je een plons hoort. "Mijn masker!" Het spoor van kleine belletjes verdwijnt snel in de gematigde stroom.

Twee duikers in het water achter je zeggen: "Hee, we hebben veel lucht, laten we er naar gaan kijken". De noodlijdende duiker op de boot verwacht dat ze de afdaling maken, maar met de huidige omstandigheden kunnen ze nu overal zijn.

"Geen probleem!" . Ongeveer 5 minuten later verschijnen onze helden, met het masker in de hand. Hoe komt het dat sommige duikers dingen zo gemakkelijk kunnen vinden? Het gaat over training.

De PADI-zoek- en herstel-specialiteit geeft u de vaardigheden en het vertrouwen om ondergedompelde objecten veilig te kunnen vinden en naar de oppervlakte te brengen, zelfs in kleine situaties. zichtbaarheid. Je instructeur zal je begeleiden in procedures en technieken voor het organiseren van een zoekopdracht, met behulp van effectieve patronen onder water, de juiste en veilige manier van hijsapparatuur. Je leert ook de problemen van beperkte zichtbaarheid te overwinnen terwijl je scenario's met weinig zicht uitoefent.


Vereisten

  • Geavanceerde open watercertificering
  • Minimumleeftijd: 12 jaar

Doelstellingen

U leert de planning voor onderdompeling, organisatie, procedures, technieken en potentiële problemen voor zoeken en herstel. We trainen ook beperkte zichtbaarheid, zoekpatronen en objectherstel, veilig gebruik van hijsapparatuur. We leren het gebruik van de lifttas, touw, kompas, knopen, leisteen, boeimarkering en haspel.

Inclusief

  • PADI-handleiding voor zoeken en herstellen
  • Vier duiken
  • PADI-certificeringskaart
  • Verhuur van de benodigde duikuitrusting